SERVICETEKNIKER förebyggande underhåll


Stenbergs har varit en naturlig partner för verkstadsindustrin sedan 1919. Under åren har samhället och tekniken förändrats, men vår inställning är densamma då som nu. Vår viktigaste uppgift har alltid varit att öka våra kunders produktivitet och lönsamhet. Vi gör det genom att kombinera hög kompetens och kreativt tänkande med den senaste tekniken från ledande leverantörer. Däremellan erbjuder vi allt från kvalificerad utbildning till eftermarknad i världsklass. Kombinationen har gjort oss till av en av de ledande aktörerna inom CNC-styrda maskiner och nyckelfärdiga totallösningar för olika typer av industrier. Våra trogna kunder är det bästa beviset på att långsiktighet och noggrannhet lönar sig i längden.

Vi är knappt 60 personer som arbetar på Stenberg och med våra dotterbolag är vi cirka 130 personer. Sedan september 2012 finns vi med huvudkontor, utställningshall och lager i nybyggda fräscha lokaler i Jönköping, ett perfekt läge vid E4 med bästa tillgänglighet.

Vi söker en Servicetekniker förebyggande underhåll
Ett stimulerande jobb med engagemang och hjärta

Ett spännande arbete där helheten är viktig! Såväl kundkommunikation som det rent tekniska måste fungera. Stenbergs erbjuder en dynamisk, entusiastisk atmosfär att arbeta i. Dessutom får du specialistutbildning på våra maskiner. Tillsammans skall vi tillgodose våra kunders krav och förväntningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Förebyggande underhåll
• Nyinstallationer
• Garantiarbete
• Serviceuppdrag
• Garantiarbeten
• Dokumentation

Då du får kvalitativ introduktion och utbildning på de produkter Stenbergs representerar i Norden tror vi att du antingen är i början av din karriär som tekniker, men du kan också har längre erfarenhet av service och/eller produktion på CNC maskiner för skärande bearbetning. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Din personlighet är en absolut framgångsfaktor för att lyckas i tjänsten. Som person är du nyfiken, utåtriktad och gillar personlig utveckling. Pålitlighet, ordningssinne och struktur är dina styrkor. Du brinner för teknik och har förmågan att ta initiativ och fatta beslut hos kund. Kort och gott; en god representant för Stenbergs och för våra produkter.

Då samtliga uppdrag utförs hos kunder i hela Sverige med Stenbergs som maskinleverantör är det viktig att du tycker om att köra bil och att vara på resandefot en stor del av arbetsveckan.

För mer information om Stenbergs, besök oss gärna på www.stenbergs.se

I denna rekrytering har Stenbergs valt att samarbeta med OnePartnerGroup AB.
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Daniel Segerfeldt, 036-440 90 25.

Du ansöker snarast om tjänsten dock senast 2017.11.13 genom www.onepartnergroup.se.

I denna rekrytering praktiseras löpande urval, varvid tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Anställningsform:Heltid, tillsvidareanställning.
Placeringsort:Tjänsten utgår från hemmet.
Tillträde:Enligt överenskommelse
Lämpliga bostadsorter: Eskilstuna, Köping, Örebro eller Västerås med omnejd.

Övrigt:
Krav på körkort B
Fast månadslön och bonus.
Traktamentesersättning
28 semesterdagar
Förmånsbil
Internutbildning på Stenbergs maskiner och produkter

Kontaktpersoner

Daniel Segerfeldt

036-440 90 25

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-11-13

Referensnummer

5326Sök jobbet