Servicetekniker för svetsutrustning


Vill du arbeta som servicetekniker och innehar en automations bakgrund? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav att utföra garanti och servicearbeten på Fronius svetsutrustningar hos kunds verkstad i Västra Frölunda.

Företaget säljer utrustning, tillsatsmaterial och tillbehör för svetsning, skärning, lödning, materialprovning och mätning.

Arbetet sker i huvudsak på serviceverkstaden, men tjänsteresor ut till företagets kunder för montage och service av utrustningen förekommer.

Din profil
Vi söker dig med utbildning inom automatisering eller liknande 3 årig utbildning.

Goda språkkunskaper i både Svenska och Engelska, då du kommer att ha daglig kontakt med kunder och utländska leverantörer.

B-Körkort

För att trivas på detta jobbet krävs det att du har ett genuint intresse för elektronik och teknisk utrustning! Du har även en naturlig känsla för service, ett gott ordningssinne, bra planeringsförmåga och kan ta egna initiativ.

Meriterande:
Svetskunskap, erfarenhet av svetsmaskinsreparation.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Hanna Andersson

Hanna.andersson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-27

Referensnummer

6086Sök jobbet