Säljare/Kundansvariga till flera intressanta företag i Eskilstuna!


Nu söker vi säljare/kundansvariga för direktrekrytering till flera intressanta företag i Eskilstuna.

Dina arbetsuppgifter
Som säljare/kundansvarig ansvarar du för hela processen; från att boka in ett första möte via telefon till att träffa kunden för att genomföra en behovsanalys, presentera offert och gå på avslut!

Du är van vid att arbeta ansvarsfullt och är redo att för att ta dig an en viktig roll i företagens vidare expansion. I din roll har du eget budgetansvar och rapporterar till försäljningschefen.

Resor inom Sverige förekommer i denna tjänst och det är viktigt att du är beredd på att ha hela Sverige som din arbetsort, även om du utgår från Eskilstuna. Tjänsten är på heltid måndag-fredag och tillträde är planerat att ske omgående.

Din profil
För att lyckas i rollen som säljare/kundansvarig tror vi att du har tidigare erfarenhet inom sälj, men det är inget absolut krav. Det allra viktigaste för att bli framgångsrik är att du är resultatorienterad och en person som inte ger upp i motgångar. Du har en positiv attityd och vet att hårt arbete lönar sig. Du är tävlingsinriktad, har skinn på näsan och är inte rädd för att ta dig an nya utmaningar!

Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet och god systemvana. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift, och har även mycket goda kunskaper i engelska. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av tjänsteförsäljning. Ett krav för tjänsterna är B-körkort.

Har du vad som krävs? Tveka inte på att söka redan idag då vi tillämpar löpande urval!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-10

Referensnummer

4836



Sök jobbet