Administratör med inriktning avtal och registervård


Vi söker för Stena Recyclings räkning en säljadministratör till deras kontor i Järfälla. Är du driven, noggrann och har förmåga att se helheten? Då är det dig vi söker. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan sker via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Jannie Hagenius på 0707 65 20 95 alternativt jannie.hagenius@onepartnergroup.se.

Dina arbetsuppgifter
Som säljadministratör kommer du vara inriktad på avtal och registervård. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att administrera kundens avtal, kundkort samt prisjusteringar som skickas från säljare eller ledning i deras system. Vidare kommer du även administrera affärer, kostnader och fakturering mot kund. Du kommer ingå i ett härligt team på 14 personer där det är öppet klimat och högt i tak.

Start: Omgående.
Ort: Järfälla.
Arbetstider: Månd-torsd 7.00-16.15 och fredag 7.00-15.00.
Anställning: Under dina första 12 månader kommer du vara anställd hos oss på OnePartnerGroup Stockholm för att sedan övergå i en anställning hos Stena Recycling.

Din profil
Skallkrav:
– Datorvana.
– Svenska i tal och skrift.

Meriterande:
– Erfarenhet av kundservice och liknande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som är ansvarsfull samt med tiden vågar ta egna initiativ. Du är engagerad och intresserad och gör ditt yttersta för att få kunden nöjd. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att knyta kontakter med både kunder och kollegor.

Om kunden
Stena Recycling ingår i Stena Metallkoncernen som är ett ledande återvinningsföretag. De bedriver verksamheter inom åtta affärsområden på mer än 200 platser i tio länder.
Stena recycling är idag 1 500 anställda med huvudkontor i Göteborg.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-25

Referensnummer

5335Sök jobbet