Robottekniker för robotprogrammering


Vill du arbeta med framtidens teknik och bli del av ett innovativt och marknadsledande företag?

Om kundföretaget
Kunden marknadsför svetsutrustning och tillsatsmaterial samt tillbehör för materialprovning, mätning, svetsning, skärning och lödning.
Afffärsidén på robotavdelningen är att höja kompetensen för robotanvändare inom industrin genom utbildning och processoptimering.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av robotprogrammering och processoptimering samt utbildning. Du kommer utgå från kundens Robotcenter i Västra Frölunda, men det förekommer även en hel del tjänsteresor. Som robottekniker blir du en viktig del av vår kunds team som ansvarar för att leverera nyckelfärdiga automationslösningar. Ditt fokus blir på framtidens lösningar för robotar och automation!

Din profil
Du har tidigare arbetat med djupare robotprogrammering mot ABB eller Yaskawa. Meriterande om du har kunskap och erfarenhet av följande robotar:
ABB IRC5, S4,
Yaskawa DX200, NX100, XRC,
KUKA KRC-4
Fanuc R-30iA

Krav:
Teknisk utbildning inom automation
Erfarenhet inom robotprogramering mot ABB eller Yaskawa
Mycket goda kunskaper i svenska, samt goda kunskaper i engelska
B-körkort

Meriterande:
Svetsutbildning

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Magnus Olausson

magnus.olausson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-23

Referensnummer

3300Sök jobbet