Robotsvetsare


För kunds räkning söker vi just nu robotsvetsare.

Som robotsvetsare på dessa företag måste du ha arbetslivserfarenhet av MAG-svetsning. Du kommer att sköta en robotcell med allt vad det innebär som att spänna fast i fixtur, kontrollera svetsningen, efterbearbetning, slipning och eftersvetsning. Har du licens i MAG-svetsning är det meriterandeing.

Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Stämmer du in på ovan beskrivning så är du välkommen att skicka in din ansökan så fort som möljligt eftersom urval sker löpande.

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida, www.ep-ab.se. Har du frågor rörande tjänsten så kan du kontakta Anders Brolin enligt uppgifter nedan.

Välkommen med din ansökan!

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha dom allra bästa konsulterna.

Kontaktpersoner

Josef Slättman

josef.slattman@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-04

Referensnummer

639Sök jobbet