Resande servicemontör sökes!


Nu växer de igen och vi letar efter dig som är du teknisk och händig samt vill ha ett varierande arbete där den ena dagen sällan är den andra lik.

Om kundföretaget
Vår kund är sedan många år branschledande leverantör i Sverige gällande förvaring, lagerinredning och logistiklösningar. De har nått sin position som marknadsledare tack vare en medveten strategi att utveckla egna produkter, som tillverkas i egna fabriker. Det gör att de har kontroll på hela kedjan från idé till fungerande installation hos sina kunder.
Deras svenska huvudkontor och centrallager finns i Göteborg. De omsäter ca 250 milj. sek och har ca 50 anställda. Återförsäljare har de över hela landet.

Dina arbetsuppgifter
Som montör hos vår kund kommer din huvuduppgift vara att montera och serva lagerinredningar och förvaringslösningar som exempelvis hyllställ, pallställ, lagerautomater och verkstadsmiljöer.
Du arbetar tillsammans med en erfaren kollega där Skåneregionen är det geografiska område ni framförallt kommer jobba i men arbetet kan även innebära resor till andra delar av Sverige då övernattningar kan förekomma. Du kommer att utgå hemifrån och resor till och från den arbetsplats ni jobbar på koordineras tillsammans med kollegorna.

Din profil
Vi söker dig som vill ha en skiftande arbetsplats och som gillar att jobba med händerna. Du är en lagspelare, har ett bra driv och uppskattar frihet under ansvar.

Krav:
Ngn form av erfarenhet från lager, bygg, montage eller liknande.
Kunna prata svenska och engelska
B-körkort
Truckkort

Meriterande:
Behörighet för saxlift

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ted Göransson

ted.goransson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-03

Referensnummer

4943Sök jobbet