Redovisningsekonom på deltid till Hasco


Till Hasco i Hökerum söker vi nu en kvalificerad redovisningsekonom på deltid.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom på Hasco förväntas du utföra löpande redovisning, månadsbokslut samt årsbokslut. Avstämningar, rapporteringar och ekonomiska uppföljningar ingår i dina arbetsuppgifter. Arbetstiden är inte 100% och kan variera över månaden, dock minst 50%.

Din profil
Du har tidigare erfarenhet som redovisningsekonom och av övergripande ekonomiskt ansvar. Du är noggrann, strukturerad och ordningssam. Eftergymnasial utbildning eller jämförbar arbetslivserfarenhet behöver du ha med dig för att lyckas i rollen.
Som person är du flexibel, prestigelös och med hög social kompetens. Du duckar inte för nya arbetsuppgifter och är en utmärkt teamplayer.

Vi söker dig som vill ha en tjänst som är varierande i tid och ansträngning.

Om vårt företag
Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup och kommer att börja som en inhyrning hos kund.

För ytterligare frågor kontakta Pernilla Lager, rekryteringskonsult tel. 033-430 02 07. Vi tar endast emot ansökningar via onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 4 april. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan.

Kontaktpersoner

Pernilla Lager

pernilla.lager@onepartnergroup.se

Anställningsform

Deltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-04

Referensnummer

3927Sök jobbet