Redovisningsekonom med några års erfarenhet


Vill du arbeta som redovisningskonsult på ett företag där du får vara med i hela ledet? Då har vi tjänsten för dig. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter
I din roll som redovisningskonsult kommer du sköta löpande redovisning, kund och leverantörsfakturor, månadsbokslut, löneadministration, skattemoms, deklaration och mycket mer. Du kommer ingå i ett team på sju personer där du och en till kollega kommer sitta på deras kontor i Solna. Under din första tid kommer du få upplärning av mer seniora kollegor för att snabbt komma in i rollen.

Din profil
– Vi söker dig som har något/några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är i början av din karriär.
– Erfarenhet och kunskap kring månadsbokslut.
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:
– Relevant utbildning.
– Affärssystem Pyramid.
– Excel.

Som person ser vi att du är driven och har viljan att förbättra processer samt förstår och tar egna initiativ. Vi söker dig som är stresstålig då rollen innebär högt tempo och skarpa deadlines.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

5947Sök jobbet