Redovisningsekonom med Controllerinriktning


En tjänst för dig som är analytisk och noggrann

För kunds räkning i Älmhult söker vi en redovisningsekonom med inriktning mot Controller. Tjänsten är ett heltidsvikariat på 1,5 år och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningsekonom kommer du få möjligheter att jobba brett inom ekonomi. Du kommer att utföra arbetsuppgifter som löpande redovisning, leverantörsbetalningar samt rapportering på daglig-, vecko -och månadsbasis samt hjälpa till med underlag för beslutsstödprocessen och utveckling av KPI: er. Tjänsten innefattar även sammanställning av nyckeltal och att rapportera dessa internt och externt. Du arbetar proaktivt med analyser, kalkyler samt är med i budgetprocesser. Du kommer att ha en drivande roll för att kontinuerligt effektivisera och förbättra befintliga processer och arbetsmetoder.

Din profil
Vi söker dig som har
– En universitet -eller högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning alternativt några års arbetserfarenhet av praktisk redovisning och rapportering.
– God datavana, framförallt inom Officeprogrammen, Excel.
– Behärskar svenska i tal och skrift samt engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har
– Erfarenhet av redovisning
– Erfarenhet av affärssystem

Som person har du ett stort yrkesmässigt engagemang och du har intresset, viljan och initiativförmågan att hjälpa andra samt engagera dig i företagets utveckling. Du har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra samtidigt som du tycker om att arbeta självständigt. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo och har en stark drivkraft att komma framåt som person. Det är naturligt för dig att arbeta med förändringar och förbättringar. Du har en förmåga att arbeta noggrant, strukturerat och analytiskt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa gemenskap och sprida glädje omkring dig. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet