Produktionsmedarbetare till spännande företag i Lenhovda!


Är det dig vi söker för framtida uppdrag till ett spännande industriföretag beläget 4 mil nordöst om Växjö?
Just nu söker vi flera duktiga produktionsmedarbetare som bland annat har erfarenhet inom montering och truckkörning som vill jobba med montering och bli en i gänget hos en arbetsgrupp fylld av trevliga kollegor!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta montering av fönster, spackling och slipning men även bearbetning av aluminium. Arbetsuppgifterna kan även till viss del innefatta sortering, avsyning samt pack/plock och truckkörning. Det kan förekomma tunga lyft och högt arbetstempo vilket gör att det är viktigt att du som anställd är villig att ta i och göra ditt absolut bästa varje dag.

Din profil
För att trivas i rollen bör du vara en positiv person som arbetar bra såväl i grupp som självständigt. Du är en trygg person och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är driven, lyhörd och flexibel men framför allt har du viljan att göra ett så bra jobb som möjligt tillsammans med ditt team.

Vi söker dig som har någon form av industrivana och erfarenheter från praktiska arbetsuppgifter som rörbockning, excenterpress och truckkörning men även kapning och montering.
Körkort och tillgång till bil är ett krav för att ta sig till arbetsplatsen då pendlingsmöjligheter saknas. Arbetstiderna kan variera och du bör kunna tänka dig arbeta skift (dag, kväll och natt).

Ansökan
Sista ansökningsdatum är 7 april men vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på telefonnummer 0470 – 32 38 37.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Linn Isberg

0470 - 32 38 37

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-07

Referensnummer

3830Sök jobbet