Platschef till företag inom fastighets- och byggbranschen, sök utan CV!


Är du intresserad av att få en betydelsefull roll på ett bolag i Linköping? Trivs med att bygga långsiktiga relationer och utveckla nya? Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker nu en platschef till ett företag som är verksamma inom fastighets- och byggbranschen i Linköping.

Vår kund erbjuder en trygg och stabil arbetsplats där du har möjlighet att utvecklas inom bolaget. Du arbetar med frihet förenat med ansvar och företaget är måna om en god balans mellan arbete och privatliv.

Ta chansen och sök redan idag då urval sker löpande! Du kan söka utan CV och personligt brev genom att besvara frågorna nedan och klicka på ansök. Du kan även söka med CV genom att klicka på sök jobbet längst ner på sidan.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som platschef kommer får du en unik möjlighet att vara med att vidareutveckla företaget och kunderna i regionen Östergötland med inriktning mot Linköpingsområdet. Kunderna är främst försäkringsbolag, fastighetsförvaltare, byggföretag och kommunala bolag. Du bevakar och omförhandlar befintliga avtal och verkar för att upprätthålla goda relationer med kunder. Rollen innebär förutom kontakt med befintliga och potentiella kunder även kontakt med leverantörer och underentreprenörer. Du ansvarar för att hålla tidplan, fördelar resurser och ser till att vi håller vad vi lovat våra beställare.

Din profil
Vi ser att du idag arbetar som platschef eller har arbetat som ledare i några år. Har du en bakgrund inom bygg eller fastighetsbranschen och har erfarenhet av upphandlingar så är det meriterande.

Som person har du goda ledaregenskaper, du har förmågan att skapa teamkänsla och du drivs av att lyfta dina medarbetare. För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är strukturerad, driven och målinriktad. Som ytterst ansvarig på plats krävs det att du är både analytisk och har ett lösningsorienterat förhållningssätt mot såväl kunder som egen personal och samarbetspartners.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du:

• Är affärsutvecklande och rådgivande
• Kan inta helikopterperspektiv
• Är driven, uthållig och målmedveten
• Är relationsskapande
• Har god planeringsförmåga
• Har bra kommunikativ förmåga
• Tycker om problemlösning
• Är ödmjuk i din framtoning, men samtidigt inte rädd för att ”sätta ner foten”

Du behöver ha goda kunskaper i svenska, muntliga såväl som skriftliga.

Sök jobbet