Platschef industribyggnation

Om kundföretaget
Företaget levererar och monterar totallösningar av allt från maskinhallar och lagerlokaler till enorma logistikcenter, affärslokaler och industribyggnader.
Ett gediget företag med det lilla bolagets fördelar!

I företaget får du möjlighet att växa och utvecklas, kanske är du nu i en junior roll och söker efter en mer ledande senior roll?

Om oss
Detta är en direktrekrytering vilket betyder att OnePartnerGroup sköter urvalsprocessen där aktuell kandidat blir anställd av kundföretaget

Dina arbetsuppgifter
Som platschef på företaget har du en nyckelroll och det övergripande ansvaret för produktionen på byggarbetsplatsen. Stor del av arbetet sker på olika orter runt om i Sverige vilket innebär tjänsteresor och övernattningar på olika orter utefter var projekten är förlagda.

Du kommer att leda projektorganisationen mot uppställda krav och mål samt ansvara för att de praktiska delarna i projektet fungerar. Med fokus på snabb, kvalitetssäker produktion och kundnöjdhet kommer du att driva företagets fortsatta utveckling framåt.

Rollen som platschef innebär att;

– leda och ansvara för projektets genomförande efter fastställd budget
– efter ritningar planera och fördela erforderliga resurser inom projektet
– säkerhetsställa arbetsmiljö och riskbedömning efter gällande lagstiftning
– ansvara för framtagning av underlag inför projektrapportering och projektavslut
– fortlöpande informera om projektets utveckling, tidsplaner, kvalitet, miljö och ekonomi

Din profil
Vi söker dig med teoretisk och praktisk kunskap om hela byggprocessen. Du har något års praktisk erfarenhet, helst inom nyproduktion. Där du arbetat mot tekniska ritningar i såväl planerings som utförande skedet.

Som person är du en naturlig och ödmjuk ledare som kan möta andra kulturer. Du är drivande, självständig, servicemedveten och trivs med att leda och stötta andra i deras arbete.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern

Kontaktpersoner

Tobias Wolfgang

tobias.wolfgang@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

5066Sök jobbet