Operatör till Blandningsavdelning


Vi söker åt vår kund i Forsheda dig som är teknisk intresserad, målmedveten och gillar att jobba med andra i ett team.
Trelleborg Mixing Forsheda AB söker operatör till blandningsavdelningen.

Om kundföretaget
Trelleborg Sealing Profiles Sweden AB är en del av Business Unit Sealing Profiles som i sin tur är en del av Business Area Trelleborg Industrial Solutions. Sealing Profiles Sweden AB har ca 125 anställda och Trelleborg Mixing Forsheda AB har 70 anställda. Sealing Profiles utvecklar, säljer och marknadsför olika typer av tätningslösningar. Trelleborg Mixing Forsheda AB blandar råvaror efter recept och tillverkar gummi för försäljning till interna och externa bolag.

Dina arbetsuppgifter
– Blandning av råvaror.
– Ingå i en grupp som tillsammans ansvarar för att de båda maskinerna hålls igång och att material finns framme för att kunna blanda enligt recept och kvalitetskrav.
– Kunskap säkerhetsinstruktioner.
– Kontroll av utrustning/underlag innan produktion.
– Säkerställa att rätt material är på plats inför produktion.
– Kontroll och hantering av styrpanel till maskinerna.
– Upplastning av material på band och rätt ordning och process vid blandning.
– Kontrollinstruktioner
– Mottagning av färdigblandat gummi vid valsverk.
– Efterbearbetning av färdigblandat gummi.

Viktigaste uppgiften tillsammans med övriga i teamet är att säkerställa att maskinerna producererar och ej står still samt håller rätt kvalité.

Arbetet är förlagt på tvåskift med möjlighet till nattskift

Tjänsten är en hyrrekrytering.
Du börjar din anställning på EPAB med målet att efter 6 månader gå direkt över med tillsvidareanställning på Trelleborg.

Din profil
Vi ser att du är en lagspelare/teamspelare med industrivana.
Du är positiv till skiftarbete, är teknisk intresserad, noggran och kvalitetsmedveten
God grundfysik är bra om du har. För har du tidigare arbetat på någon blandningsavdelning tidigare så vet du att det kan innebära kroppsarbete.

Svenska i tal och skrift är ett krav.

Om du är den vi söker så ansök via länken nedan. www.onepartnergroup.se Då tjänsten ska tillsättas omgående så kan anställning ske innan sista ansökningsdag.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jennie Gunnarsson

jennie.gunnarsson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-08

Referensnummer

5052Sök jobbet