OnePartnerGroup söker snickare/träarbetare


Vi söker snickare till en av våra kunder i Malmö. Du blir en del av OnePartnerGroup, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans kan vi åstadkomma något stort.

Om kundföretaget
Du blir en del av ett expansivt företag, där du får chansen att bidra till både vår och marknadsområdets utveckling. Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Dina arbetsuppgifter
Som träarbetare på OnePartnerGroup får du ett varierande arbete. Vi jobbar med nyproduktion i både små och stora projekt. Arbetet bedrivs både självständigt och i små och stora lag där vi verkar för en god och säker arbetsmiljö. Som träarbetare kommer du arbeta med allt från stomresning till inflyttningsklara bostäder.

Din placeringsort kommer att vara i Öresundsregionen och du kommer bli en del av ett team med gott kamratskap, bra stämning och med rätt värderingar.

Din profil
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som träarbetare och meriterande med yrkesbevis. Du har stor erfarenhet av arbete med nyproduktion av lägenheter och har god vana av att arbeta med moment såsom exempelvis stomkomplettering och köksinredning.

Du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Du får utmana gränser och påverka ditt dagliga arbete. Det och mycket mer gör du i en varm och öppen kultur där vi lever våra värderingar samt arbetar hårt, långsiktigt och har kul. En arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla – både oss själva och sättet vi jobbar på.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Dzenan Dedic

dzenan.dedic@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

6108Sök jobbet