OnePartnerGroup söker Servicekonsulent för uppdrag i Skaraborg


Vi på OnePartnerGroup i Skaraborg söker en servicekonsulent som inledningsvis kan arbeta som konsult. Du kommer att arbeta utefter ett fast schema.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2000 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innefattar att ansvara för varuleveranser, samt utföra hygienservice på maskiner ute hos kund. Merförsäljning ingår också i ditt arbete då du i dina kundmöten ska lyfta fram företagets produkter och tjänster.

Din profil
Du ska ha ett positivt synsätt och vara utåtriktad. Viktigt att kunna vara flexibel, ha ett gott ordningssinne samt kunna arbeta självständigt.

Ett krav är körkort B och tillgång till bil.
Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men inget krav.

Sök jobbet