OnePartnerGroup söker fler chaufförer med C/CE-behörighet


Trivs du i lastbil och får energi av att träffa kunder? Vill du jobba i en trevlig miljö med härliga kollegor? Då har vi ett spännande och utvecklande chaufförsuppdrag till dig!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som distributionschaufför kommer du att ansvara för på- och avlastning samt utkörning till företagets kunder.
Som chaufför kommer du att distribuera pallar och paket till våra kunder – i tid, effektivt och säkert! Arbetet innebär lastning och distribution där höga krav ställs på servicekänsla, noggrannhet och en positiv inställning.

Arbetstider som lastbilschaufför hos våra kunder är främst förlagda dagtid, men även morgon- och kvällspassförekommer. Schema läggs med god framförhållning!
Anställning sker enligt kollektivavtal.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten som chaufför krävs det att du har YKB och C/CE-behörighet. Har du dessutom erfarenhet av liknande arbeten är detta meriterande. Vi söker dig som är självgående, plikttrogen och flexibel. Att ha många bollar i luften i kombination med en fartfylld arbetsdag är något som hör till yrket. Det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, har en positiv inställning och är mån om att representera kunden på bästa sätt. Då jobbet bland annat kan innebära tunga lyft, behöver du vidare ha en god fysik. För att trivas i denna roll är du driven, noggrann, engagerad och ansvarstagande som person. Har du dessutom erfarenhet från körning i Helsingborg och Skåneregionen samt god lokalkännedom är det ett stort plus!

Behovet är löpande så ansök redan idag!

Krav:
C/CE – behörighet
YKB
Digitalt Förarkort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Dzenan Dedic

dzenan.dedic@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

6097Sök jobbet