OnePartnerGroup söker CNC operatörer med erfarenhet av skärande bearbetning, fräsning

Om kundföretaget
Kunden har gedigen kunskap och lång erfarenhet när det gäller att omvandla plast till formade detaljer. Det är en uppskattad och pålitlig samarbetspartner till ledande industriföretag inom många branscher i såväl Sverige som i Europa. Företaget klarar att hantera alla delar som följs av en systemleverans och har kompetens och resurser för att ta ett projektansvar när kunden ställer funktionskrav.

Om oss

Dina arbetsuppgifter
Den vi söker ska kunna ladda maskinen med plastbitar samt ställa och rigga CNC-maskiner. Kontrollmäta och avsyna detaljer.
I viss mån programmera maskiner och köra igång helt nya jobb. På sikt ska operatören vara självgående.

Som person sätter du alltid säkerhet först, är en ansvarsfull lagspelare med fokus på service. För att trivas i rollen krävs att du är lyhörd, noggrann, kvalitetsmedveten och socialt kompetent. Du är engagerad och drivs av att komma till avslut, samtidigt som du har en förmåga att ha struktur samt ordning och reda omkring dig.

Din profil
Vi söker operatörer som har utbildning inom skärande bearbetning, i första hand fräsningen, alternativt har du arbetat ett antal år som CNC-operatör och har goda kunskaper av att ställa och programmera maskiner. Du programmerar och kör detaljer i maskiner som har Siemens styrsystem.

– Utbildning inom skärande bearbetning, i första hand fräsningen.
– Goda kunskaper i ritningsläsning och mätteknik.
– Ansvarsfull, noggrann, utåtriktad, kvalitetsmedveten och socialt kompetent
– Ha kännedom om Lean Production eller 5S.

Det är önskvärt om du har truckkort och B-körkort för att kunna ta sig till och från arbete då arbetstiden är i 2-skift och arbetsstället ligger 2 mil utanför Hässleholm.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2600 medarbetare hittills verksamma på 37 orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Dzenan Dedic

dzenan.dedic@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Referensnummer

6052Sök jobbet