OnePartnerGroup söker anläggare för kommande uppdrag


Kunden är stolta över sina hantverkare som med sin kunskap och engagemang bidrar till att uppnå bästa resultat i sina projekt. Just nu söker vi till kund efter er som söker möjlighet att utvecklas i er yrkesroll som anläggningsarbetare och vara en del av deras organisation under högsäsongen.

Om kundföretaget

Dina arbetsuppgifter
Som anläggningsarbetare arbetar du tillsammans med platsorganisationen som leds av en platschef. Arbetslaget arbetar tillsammans för att nå kvalitet och lönsamhet i projekten. Arbetet medför många spännande och varierande uppgifter som bland annat rörläggning, grundläggning och finplanering.

Din profil
Vi söker anläggare och även lärlingar inför kommande uppdrag. Har du yrkesbevis och erfarenhet som anläggare är det meriterande. Som person är du ansvarsfull, handlingskraftig och ser lösningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta både självständigt och i team.

Övriga relevanta kravutbildningar ses som en merit.
Kunden eftersträvar mångfald och värdesätter kvaliteter som kan tillföra deras verksamhet genom en jämn könsfördelning och med olika etnisk bakgrund.

Tjänsten är på heltid med tillträde februari-mars.

Hos kunden blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Ett stort engageang i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det man bygger och anlägger. Det är viktigt för kunden att du delar kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det man gör. Hos kunden finns det stora möjligheter till personlig utveckling.

Vill du bygga ett hållbart samhälle?

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Dzenan Dedic

dzenan.dedic@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

6106Sök jobbet