Nyexaminerad Byggingenjör till Banbrytande Arkitektbyrå


Är du en nyutexaminerad Byggnadsingenjör och vill få utlopp för din kreativitet på en levande och nytänkande arkitektbyrå i toppmoderna lokaler med utsikt över centrala Göteborg?
Då har du nu chansen arbeta på en framåtlutad arkitektfirma som är kända för att vara nyskapande inom sin bransch.

I uppstarten får du en värdefull möjlighet att sätta dig in i företagets värderingar samtidigt som det kommer att finnas mentorskap på plats för att ge dig en så bra introduktion som möjligt.
I rollen som byggnadsingenjör på denna arkitektbyrå kommer du att få inblick i hur det är att arbeta med både korta och långa projekt, du kommer att jobba med kollegor och tillsammans skapar ni ett projektteam.

Dina arbetsuppgifter
– Utveckla tekniska lösningar i ArchiCAD
– Vara delaktig på byggmöten
– Kontakt med leverantörer
– Sammanställa information gällande projekt

Din profil
För att känna dig hemma i denna roll bör du som söker ha:
– Relevant utbildning (Högskoleingenjör exempel)
– ArchiCad kunskaper
– Svenska i tal och skrift

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 35 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-20

Referensnummer

5162Sök jobbet