Nu söker vi flera personer som vill arbeta på ett industritvätteri i Eskilstuna!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kan komma att variera beroende på vilken avdelning du arbetar, men de vanligaste arbetsuppgifterna innefattar att sortera den inkommande tvätten (från bland annat sjukhus, restauranger och hotell), sköta tvättning, hantera vikmaskiner, sortera tvätt samt packarbete.

Tjänsterna är på heltid (mestadels måndag till fredag) och arbetsplatsen är belägen i Eskilstuna.

Du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till den aktuella kunden. Vi på OnePartnerGroup är, enligt våra medarbetare, en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya saker och utmanas under trygga förhållanden och har tät kontakt med din närmsta konsultchef.

Din profil
För att lyckas i denna roll är det av högsta vikt att du är arbetsam och tycker om att arbeta fysiskt!

Arbetet består stundvis av relativt tunga och ibland monotona arbetsmoment och det kräver att du är uthållig och har god fysik.
Du behöver även vara lättlärd och mån om att göra ett bra jobb. Utöver detta ser vi att du har:

• Goda kunskaper i svenska språket
• B-körkort
• God samarbetsförmåga och är flexibel som person

Det är starkt meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter tidigare. För denna tjänst kommer vi att intervjua valda kandidater löpande så vänta inte med din ansökan. Tjänsterna kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-01

Referensnummer

6095Sök jobbet