Nu söker vi dig som har erfarenhet av B5 (smalgångstruck) till vår kund i Göteborg.


Som konsult hos oss blir du en del av vår bemanningsstyrka och får en unik möjlighet att på kort tid utöka din arbetslivserfarenhet och ditt professionella kontaktnät.

Dina arbetsuppgifter
Du som söker skall ha god vana av truckkörning, framförallt smalgångstruck. Dina huvudsakliga uppgifter kommer att vara truckkörning av gods inne på terminalen. Arbetet ställer höga krav på effektivitet och du kommer att arbeta efter fastställda mål. Arbetstiderna är förlagda dagtid Måndag-Fredag 07:00-16:00
Omgående start med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Kvalifikationer:
– Erfarenhet av smalgångstruck
– Truckkort (B5) är ett krav
– Svenska i tal och skrift

Din profil
Vår viktigaste tillgång är våra duktiga konsulter och vi är på jakt efter drivna och ambitiösa medarbetare. Vi söker dig som är driven med en positiv inställning till förändringar och en mycket god kommunikativ förmåga. Du är relationsskapande och trivs i ett fartfyllt tempo. Du har en god organisationsförmåga och gillar att arbeta enskilt som i ett team. Flexibilitet och en drivkraft att hela tiden vilja lära dig nya arbetsuppgifter är önskvärt.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.
Tillsammans med våra 2500 medarbetare är vi verksamma på 38 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Hanna Andersson

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-20

Referensnummer

5961Sök jobbet