Montör till skåpverkstad


Är du redo för ny utmaning och vill jobba som skåpmontör till vår växande kund i Rydaholm?

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som montör av tyngre fordon. Du kommer att jobba med skåpmontering av lastbilar och släp enligt ritning.Tjänsten kräver att man är flink i fingrarna och jobbar noggrant då det är höga krav på kvalité . Svenska i tal och skrift är ett krav. Har du dessutom härdplastutbildning är detta meriterande samt traverskort.

Din profil
Du som söker har minst några års erfarenhet av montering.
Vi tror att du har gått industriprogrammet på gymnasiet eller har motsvarande erfarenhet.
Du har erfarenhet av ritningsläsning och förstår helheten när du monterar.
Som person är du nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv samt en bra teammedarbetare.
Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb. God fysisk förmåga krävs för jobbet.

Om vårt företag
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du till att börja med anställs via OnePartnerGroup under en begränsad tid, och sedan anställs av kunden. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ann-Kristine Ekegren.

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Sök jobbet