Montör sökes till kundföretag i Vadstena (sök med eller utan CV!)


OnePartnerGroup i Östergötland söker nu en montör till ett kundföretag i Vadstena. Hos oss får du en trygg och säker arbetsgivare med en engagerad och stöttande konsultchef. Vi ger dig möjligheten att få en stabil och utvecklande arbetsplats där du gör skillnad.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som montör på en tyngre verkstadsindustri. I arbetet ingår det att följa anvisningar och ritningsunderlag från företagets lednings- kvalitetsystem. Du kommer även att rapportera in i ett system och använda office-paketet grundligt. Arbetstiderna är till en början dagtid men det kan framöver förekomma skiftarbete.

Din profil
Som montör på vårt kundföretag är det viktigt att du har sedan tidigare montörsvana inom verkstadsindustrin och vi ser gärna att du har ett genuint intresse av verkstadteknik och mekanik.
Har du datavana och grundläggande kunskaper i Office-paketet är det en fördel då inrapportering i systemet är en del av arbetet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då mycket av arbetet handlar om att arbeta i grupp och att kunna ta ansvar för sina arbetsuppgifter individuellt. För att lyckas med uppgifterna så krävs det att man är lösningsorienterad och intiativrik.

Övriga fördelar:

* B-körkort
* Travers och truckkort
* Kan arbeta olika skift
* Licens för heta arbeten

Sök redan idag med eller utan CV! Intervjuer sker fortlöpande!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Stefan Forsberg

stefan.forsberg@onepartnergroup.se

0707350989

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-29

Referensnummer

5043Sök jobbet