Montör med mekanik erfarenhet


Just nu söker OnePartnerGroup montörer med mekanisk bakgrund till ett av våra kundföretag i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett monteringsteam som bygger industrimaskiner från grunden till färdig fullfunktionerande maskin.

Arbetet innebär att du följer maskinen i monteringsprocessen från första skruv, där du efter tekniska ritningar monterar efter kundspecifika behov. Du kommer att hantera stål, aluminium, pneumatik, och el.

Arbetstider dagtid 07:00-15:30 i kunds lokaler i Östra Göteborg.

Din profil
I din roll som montör följer du maskinen i hela tillverkningsprocessen, det är därav viktigt att du har bred kunskap inom ritläsning, teknik och mekanik.
För att vara aktuell för denna roll har du tidigare arbetat som montör och/eller mekaniker med erfarenhet inom mekanik och pneumatik. Du är duktig på ritläsning och har ett självklart intresse för tekniska lösningar.

Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Stor vikt läggs på erfarenhet och personlig lämplighet!

Krav:
Utbildning inom fordonsteknik och/eller el
Erfarenhet utav pneumatik
Erfarenhet av montering efter ritningar
Datorvana

Meriterande:
Truckkort
Traverskort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-28

Referensnummer

3992Sök jobbet