Montör med erfarenhet av mekanik


Just nu söker vi montörer med mekanisk erfarenhet till ett av våra kundföretag i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett monteringsteam som bygger industrimaskiner från grunden till färdig fullfunktionerande maskin. Arbetet innebär att du efter ritningar monterar ihop maskiner. Därmed kommer du hantera stål, aluminium, pneumatik, och el.

Arbetstider dagtid 07:00-15:30

Din profil
För att vara aktuell för denna roll har du tidigare arbetat som montör och/eller mekaniker med erfarenhet inom mekanik och pneumatik. Du är duktig på ritläsning och har ett självklart intresse för tekniska lösningar.

Som person är det viktigt att du är noggrann och ambitiös för att möta företagets kvalitetsnivå. Stor vikt läggs på erfarenhet och personlig lämplighet!

Krav:
Utbildning inom fordonsteknik och/eller el
Erfarenhet utav pneumatik
Erfarenhet av montering efter ritningar
Datorvana

Meriterande:
Traverskort

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-26

Referensnummer

3509Sök jobbet