Möbelsnickare till Falkenberg

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Falkenberg söker vi nu en Möbelsnickare som kommer att arbeta med produktionens samtliga moment från ritning till färdig möbel. Du kommer att ha din anställning hos oss på Onepartnergroup Halland AB och arbeta som uthyrd konsult till vårt kundföretag i Falkenberg. Ambitionen är att uppdraget leder till en tillsvidareanställning hos kundföretaget.

För att passa för denna tjänst finns det två alternativa möjligheter:

Antingen har du som söker en längre erfarenhet utav snickeriarbete samt en lämplig utbildning som verkstadssnickare, maskinsnickare, möbelsnickare, inredningssnickare eller finsnickare. Du har även erfarenhet utav att bearbeta trä i olika maskiner som exempelvis sågar, fräsar, hyvlar och borrar. Du hanterar handverktyg av olika slag och ser dig själv som självgående, kvalitetsmedveten och har den rätta känslan för trä av olika slag. Har du även arbetat med konstruktion och projektledning är detta extra meriterande.

Vi är även öppna för att komma i kontakt med dig som är intresserad utav att vidareutveckla dina kunskaper inom branschen och som är intresserad utav ett lärlingsuppdrag hos vår kund. För att vara aktuell för detta uppdrag så vill vi se någon form utav erfarenhet utav snickeriarbete och/eller utbildning inom området. Här ser vi gärna att du som söker visar engagemang, flexibilitet och en start vilja att lära sig nya arbetsuppgifter.

Din profil
Överlag ser vi att du som person är ansvarstagande, målinriktad, flexibel, positiv, ordningsam och har en god samarbetsförmåga. Du är alltid mån om att lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

För att sedan behärska tjänsten erfaren som oerfaren skall man självständigt kunna driva projekt på företaget. Man kommer att arbeta med uppgifter så som:

• Egen projektledning och kundkontakt
• Läsa ritning och självständigt bereda projekt
• Arbeta med datorer samt informationssökning
• Rita enklare ritningar i Auto CAD
• Arbeta med beredning utav Kapnotor samt hantering av samtliga snickerimaskiner
• Programmering och körning av CNC
• Ytbehandling
• Montering, både i fabrik samt på plats hos kund

Omfattning:
Heltid. Ambitionen är att uppdraget leder till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Uppdraget beräknas starta relativt omgående eller enl. överenskommelse och dina arbetstider är förlagda på dagtid. Montering på plats hos kund kan förekomma och vi ser därför B-körkort som ett krav.

Sista ansökningsdag 2017-10-31. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar så ansök redan idag via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För information: Anna Larsson, anna.larsson@onepartnergroup.se

Om vårt företag
OnePartnerGroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Referensnummer

5291Sök jobbet