MIG/TIG Svetsare


Vi söker nu erfarna MIG/TIG svetsare till vår kund i Rydaholm!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker medarbetare till svetsavdelningen. Personen som söker skall kunna arbeta självständigt med svetsning och ritningsläsning är grundläggande kompetenskrav. Du kommer att arbeta med MIG svetsning i svart stål samt TIG Svetsning i aluminium för detaljer till tung industri.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet inom MIG svetsning i svart plåt samt TIG svets i aluminium.
Som person ska du vara ansvarsfull, engagerad i ditt arbete, kvalitetsmedveten och ha en positiv inställning. Du ska kunna arbeta tillsammans med ett arbetslag och ta eget ansvar för dina arbetsuppgifter.
Arbetet bedrivs i team varför en god samarbetsförmåga behövs.
Instruktioner är skrivna på svenska varför det krävs att du kan formulera dig väl på svenska i tal och skrift.
Traverskort är meriterande.

Om vårt företag
Tjänsten är en hyrrekrytering vilket innebär att du till att börja med anställs via OnePartnerGroup under en begränsad tid, och sedan anställs av kunden.
Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. Vi arbetar med löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet