Medarbetare till Konteks supportavdelning – Team Lön

Om kundföretaget
Kontek är specialistbolaget som kan det här med lön och löneadministration. Företaget har drygt 100 medarbetare och erbjuder allt ifrån programvaror och support till outsourcing, konsultation och utbildning.
Konteks kärnvärden är: KUNNIGA – ALERTA – FAMILJÄRA
Det tror vi stämmer in på dig också!

Dina arbetsuppgifter
På Konteks supportavdelning kommer du arbeta tillsammans med ett femtontal personer i en trevlig och familjär kultur. Avdelningen är indelad i två grupper: Lön och Försystem och du kommer tillhöra lönegruppen.

Du kommer hjälpa Konteks kunder med att svara på programrelaterade frågor och ge service i deras olika lönesystem huvudsakligen via telefon, fjärrstyrningsverktyg och e-post. Du kommer också att arbeta med interna tester av Konteks egenutvecklade applikationer.

Din profil
Vi ser gärna att du har goda lönekunskaper, gärna med erfarenhet från olika lönesystem men möjligheter finns också till upplärning om du är den person vi söker. Som person är du pedagogisk, flexibel, en problemlösare och du tycker som vi, att kunden är viktigast.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet.

Detta är en direktrekrytering OnePartnerGroup tar hand om processen och Kontek anställer.

Tjänstgöringsort Ljungby.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-01

Referensnummer

5560Sök jobbet