Medarbetare till Konteks supportavdelning i Ljungby – Team Försystem

Om kundföretaget
Kontek är specialistbolaget som kan det här med lön och löneadministration. Företaget har drygt 100 medarbetare och erbjuder allt ifrån programvaror och support till outsourcing, konsultation och utbildning. Konteks kärnvärden är: KUNNIGA – ALERTA – FAMILJÄRA
Det tror vi stämmer in på dig också!

Dina arbetsuppgifter
På Konteks supportavdelning kommer du arbeta tillsammans med ett femtontal personer i en trevlig och familjär kultur. Avdelningen är indelad i två grupper: Lön och Försystem och du kommer tillhöra försystemsgruppen.

Du kommer hjälpa Konteks kunder med att svara på programrelaterade frågor i tid-, reseräknings- och schemaläggningssystem och huvudsakligen ge service via telefon, fjärrstyrningsverktyg och e-post.

Din profil
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Försystem som tid-, rese- och schemaläggningssystem, men möjligheter finns också till upplärning om du är den person vi söker. Har du även kunskaper inom lön ser vi det som meriterande.
Som person är du pedagogisk, flexibel, en problemlösare och du tycker som vi, att kunden är viktigast.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Detta är en direktrekryttering. Onepartnergroup tar hand om processen och Kontek anställer.

Tjänstgöringsort Ljungby.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-01

Referensnummer

5607Sök jobbet