Maskinoperatör


För framtida konsultuppdrag hos vår kund belägen fem mil söder om Växjö söker vi nu flera drivna maskinoperatörer.

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter för tjänsten som maskinoperatör är att ta hand om produkterna/detaljerna när de kommer ut från maskinerna. Därefter ska de flyttas till pall och kartonger för emballering. Det förekommer olika packsätt beroende på produkternas kvalitet och användningsområde. Vi ser att du har ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider då företaget tillämpar kontinuerligt skiftarbete.

Din profil
Vi söker dig som har
• Praktisk erfarenhet inom industrin
• Körkort och tillgång till bil då pendlingsmöjligheterna är begränsade
• God svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har
• Tidigare arbetslivserfarenheter som maskinoperatör
• Truckkort A och/eller B

Som person behöver du vara flexibel då du kommer ansvar för flera olika maskiner. Jobbet ställer krav på stresstålighet, då det periodvis är högt tempo. Vi ser att du är en positiv, ansvarfull och engagerad person som trivs med att ta egna initiativ.
Du kommer i en trevlig industri med ett gott gäng medarbetare och vi ser att du trivs med att samarbeta.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabella Westerlund på telefonnummer 0470-34 98 71.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 30 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet