Maskinoperatör till produkttillverkning


Just nu söker vi maskinoperatörer för produktion inom trä och metall.

Om oss
EPAB/OnePartnerGroup är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som sedan tidigare har erfarenhet av tillverkning inom trä- och metallindustrin. Dina arbetsuppgifter kan komma att innefatta underhållsarbete, reparationer, felsökning och maskinkörning. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik och kan hantera olika maskiner och verktyg.

Din profil
Som person är du positiv, nyfiken, plikttrogen och ordningsam. Du utför dina arbetsuppgifter noggrant och är trygg med att snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter och arbetsmiljöer. Du hanterar att arbeta självständigt med en stark vilja för att leverera ett arbete som håller hög kvalité.

Om vårt företag
Uppdraget kommer att starta som en visstidsanställning på EPAB/OnePartnerGroup under 6 månader.

Tjänstgöringsgraden är på heltid och det kan förekomma skiftarbete med varierande tider. Möjlighet för övergång till kund finns för dig som har rätt bakgrund och inställning.

Tjänsten söker du genom att registrera dig på vår hemsida, www.onepartnergroup.se. Har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail, se kontaktuppgifter nedan.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Sök jobbet