Maskinoperatör till industri i Varberg

Dina arbetsuppgifter
Till vår uthyrningsverksamhet söker vi maskinoperatörer eller verkstadsarbetare med arbetslivserfarenhet från automatiserad produktion. Som operatör arbetar du med bockning av rör i robotstyrda celler. Du hämtar arbetsordrar, förbereder och kör maskiner. Du kommer att ha din anställning hos Onepartnergroup Halland AB och arbeta som uthyrd konsult till vår kund.

Din profil
Vi söker dig som är maskintekniskt intresserad och har erfarenhet av att arbeta inom industri, tillverkning eller verkstad. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ställa, köra och övervaka maskiner och/eller CNC-utbildning eller utbildning inom automation/styr- och reglerteknik. Det är extra meriterande om du har erfarenhet mätteknik och/eller ritningsläsning men även KUKA- och/eller YASKAWA-robotar. Du är noggrann och förstår vikten av kvalitetskontroller!
För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du har högt kvalitetstänk, kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga. Du tycker om att arbeta självständigt och har förmågan att strukturera ditt arbete. Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör.
Omfattning: Heltid, 2- eller 3-skift, visstidsanställning med goda möjlighet till tillsvidareanställning, förlängning, och/eller andra uppdrag.

Sista ansökningsdag: 2017-11-26. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se

För mer information kontakta: Anna Larsson, anna.larsson@onepartnergroup.se

Om vårt företag
Onepartnergroup, Sveriges ”lokalaste” rekrytering och bemanningsföretag, är en svenskägd koncern med huvudkontor i Jönköping. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1500 konsulter hittills verksamma på 30-tal orter, från Stockholm i norr till Malmö i söder. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Anna Larsson

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-30

Referensnummer

5243Sök jobbet