Maskinoperatör för placering i Falköping


Till vår kund i Falköping söker vi en självständig maskinoperatör för omgående uppdrag.

Om kundföretaget
Vår kund är placerad i Falköping och en ledande tillverkare av rörelse- och styrteknikssystem.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2 000 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Malmö i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Som maskinoperatör arbetar du vid en eller flera maskiner i produktionen. Här arbetar du med relativt korta serier där du gör ställningar av maskinen samt mätningar av färdig produkt. Arbetstiden är förlagd till tvåskift.

Din profil
För att passa i rollen som maskinoperatör ser vi att du har en industriteknisk utbildning och liknande erfarenhet i bakgrunden. Meriterande är om du har tidigare erfarenheter av att självständigt kunna göra ställningar av maskiner. Vidare har du som söker goda kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik, då tjänsten ställer krav på en god kvalité.

Personlighetsmässigt så är du noggrann, initiativtagande, tekniskt intresserad, ansvarstagande och positivt inställd till både arbete självständigt och i grupp.
Som konsult hos oss är du vårt ansikte utåt och vill därefter leverera bästa tänkbara resultat för oss och för vår kund!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor maila gärna dessa till Julia Hillerström eller Anton Johansson på OnePartnerGroup. Vill du träffa oss personligen finns vi att besöka på vårt Falköpingskontor varje tisdag mellan 14-15 då vi har Öppet hus. Maila gärna innan för att säkerställa att vi finns på plats.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök jobbet