Lokreparatör/Fordonsmekaniker till Eskilstuna!


Är du en duktig reparatör ända ut i fingerspetsarna och vill arbeta på en attraktiv arbetsplats i Eskilstuna?

Dina arbetsuppgifter
Som reparatör kommer du att arbeta med felsökning, översyn, reparationer, underhåll, utprovning och modifieringsarbeten av lok eller vagnar. Du kommer att få arbeta i ett arbetslag som är teamfokuserat och du kommer att få vara med att utveckla underhållsverkstaden här i Eskilstuna.

Tjänsten är på heltid. Initialt blir du anställd av oss på OnePartnerGroup och uthyrd till företaget, men ambitionen för företaget är att sedan erbjuda dig en tillsvidareanställning hos dem.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst har du gymnasial fordonsutbildning eller motsvarande. Du har även erfarenhet av att arbeta med tyngre fordon. Du kommer att få utbildning internt, men det är mycket meriterande om du har kompletterande utbildning och erfarenhet av:

• Hydraulik och pneumatik
• El och elektronik
• Svets
• Bangårdstjänst
• Ritningsläsning

Vidare så har du goda datorkunskaper samt förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp. Som person är du engagerad, noggrann och driftig. Du har en välutvecklad förmåga att kunna ta egna initiativ och har säkerhetstänket i dig.

Om du känner att detta stämmer väl in på dig så ansök nedan redan idag. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elena Hallin

elena.hallin@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-10

Referensnummer

5044Sök jobbet