Logistik/materialplanerare


Är Du duktig i Monitor?
Vi expanderar och söker nu i samarbete med OnePartnerGroup en produktionsplanerare till vår nya produktionsanläggning Ymer Industrial i Ljungby.

Om kundföretaget
Ymer Technology AB är ett privatägt företag som startade sin verksamhet hösten 2005 och omsättningen uppgår idag till ca. 500 MSEK. Vi utvecklar, tillverkar och säljer kundspecifika kylarlösningar till segmenten off highway maskiner och vindkraftsindustrin. Vi befinner oss just nu i en spännande fas då vi expanderar för framtiden med att starta upp ett helt nytt dotterbolag som heter Ymer Industrial AB vilket skall tillverka själva kylaren i aluminium som Ymer Technology AB därefter monterar in i kylsystem.
Vi är ett 110 tal anställda i Sverige, Danmark, Frankrike, Kina och USA som alla sätter kund och kvalitet i fokus. Den personliga utvecklingen är viktig för oss, för rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter. Vi hoppas att Du vill vara med på vår resa.

Dina arbetsuppgifter
Som logistik/materialplanerare kommer Du att arbeta med hela kedjan från operativt inköp, materialflöde, planering, kundadministration, leveransbevakning, reskontrahantering och viss transportbokning.
Arbetet kommer vara varierande där Du kommer ha en viktig funktion i vårt nya bolag. Självklart kommer du ha stöttning av vårt logistikteam på Ymer technology.

Din profil
Vi söker Dig med relevant erfarenhet/utbildning inom inköp, logistik och/eller planering.
Monitor är ett krav och du besitter goda datakunskaper samt är bekväm med engelska i tal och skrift.
Vi tror att Du är en ödmjuk person som vill göra ett bra jobb och bidra till Ymers utveckling genom ett stort eget ansvarstagande och ett brinnande engagemang.

Om vårt företag
Vi behöver din ansökan senast 27:e augusti.
Tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse.
Vill du ha mer information om tjänsten är Du välkommen att kontakta Elin Runnemalm 073-4144548

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Elin Runnemalm

0734-144548

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-27

Referensnummer

4664Sök jobbet