Logistik- och inköpsadministratör


Vill du vara en viktig funktion i ett litet företag?

För Bergkvist-Växjös räkning söker vi en logistik- och inköpsadministratör till deras verksamhet i Växjö. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. På sikt och för rätt person är avsikten en anställning hos kunden. Du förväntas vara på plats i april.

Är du en positiv och flexibel person som trivs med att jobba i en liten grupp med högt tempo vill vi höra mer ifrån dig!

Om kundföretaget
Bergkvist-Växjö är ett världsomspännande handelsföretag som startades 1992. Ägare är sågverket Bergkvist-Insjön. Bergkvist-Växjös verksamhet består av handel med sågade och hyvlade trävaror i gran och furu. Ca 90% exporteras till Europa och Asien. Omsättningen är 165 milj kr.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna innefattar att ha kontakt med leverantörer, kunder samt speditörer. Kontakten sker mestadels via mail och telefon. Arbetsuppgifterna innefattar bl. a logistikplanering, dokumenthantering, fakturering till kund och administrering av lagerstatus. Du kommer att vara en stöttande funktion i både inköp- och försäljningsprocessen. Arbetstiderna avser dagtid. I tjänsten som logistik- och inköpsadministratör finns det goda personliga utvecklingsmöjligheter för dig som anställd. På Bergkvist-Växjö kommer du att arbeta i ett team med dina kollegor, därmed ser vi att du är en god lagspelare.

Din profil
För att passa för tjänsten ska du ha en avslutad gymnasieexamen samt god kännedom inom logistikadministrering. Ordning och reda är ledord för tjänsten samt att kunna ha många bollar i luften är ett måste. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av transportledning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av hantering av exportdokumentation samt administrering av remburser. Produktkännedom ses som positivt men är inte ett krav. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal samt i skrift. Krav för tjänsten är även att du har goda kunskaper i det tyska språket. Vi ser att du har goda kunskaper i Office-paketet.

Som person ser vi att du är positiv, ansvarstagande och engagerad i ditt arbetssätt. Du är en person som är kommunikativ och nyfiken på att lära dig nya uppgifter och drivs av organisering. Du ska ha en god social förmåga då du precis som resten av medarbetarna är bolagets ansikte utåt. Du motiveras av att lösa problem samt att ha flera projekt igång samtidigt. Din flexibilitet och lyhördhet gör att du blir uppskattad både av medarbetare, kunder och leverantörer.

Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 20/4, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg på telefonnummer 0470-34 98 72.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ingrid Sandberg

ingrid.sandberg@onepartnergroup.se

0470-34 98 72

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-20

Referensnummer

3930Sök jobbet