Ljungby Energi söker Driftstekniker!

Om kundföretaget
Ljungby Energi svarar för produktion och distribution av el och fjärrvärme till 8900 el och
2000 fjärrvärmekunder. Förutom el och fjärrvärme distribuerar vi bredbandstjänster i vårt eget bredbandsnät. Årsomsättningen uppgår till 170 milj. kr och vi är 45 anställda. Fjärrvärmerörelsen är baserad på förbränning av brännbart avfall och lokala biobränslen vid kraftvärmeanläggningen Ljungsjöverket, som är belägen vid Ljungbys norra infart.

Kraftvärmeanläggningen, vilken övervakas dygnet runt av skiftgående personal, består av två ångpannor med tillhörande turbiner samt två hetvattenpannor. Vi behöver nu komplettera ett utav våra skiftlag med en Drifttekniker.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten innebär skiftstjänstgöring där du kommer att ingå i ett av fem skiftlag. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta drift av produktionsanläggningarna där Din kompetens även kommer att nyttjas för det dagliga underhållet och vid arbetet under revisionsperioden. Driftoptimering, provtagning och miljöuppföljning skall ingå som en naturlig del av arbetsuppgifterna. Du skall också vara beredd att utföra arbeten på distributionsnätet. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.

Din profil
Lämplig bakgrund gymnasial utbildning med inriktning mot verkstads-, energi- eller styr- och reglerteknik.
Eftergymnasial utbildning med inriktning mot kraft och värme samt erfarenhet från värmeproduktion eller processindustri är meriterande.
Social kompetens och god samarbetsförmåga är en nödvändighet. En del resor i tjänsten innebär att körkort är ett krav.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Malin Willnersson

malin.willnersson@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-06

Referensnummer

5601Sök jobbet