Ledande montör

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 2 000 medarbetare hittills verksamma på ett 35-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet från ventilationsbranschen och som är beredd att ta ett steg uppåt i karriären. Det är meriterande är om du har erfarenheter av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler.

Din profil
Som person är du driven och utåtriktad samt har en vilja av att alltid utföra ett bra och kvalitetsmässigt arbete med kunden i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med så väl kollegor som kunder, är du en god lagspelare. Likaså värdesätter vi ditt tekniska intresse och din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Om kunden
Vår kund är ett välkänt företag i branschen och ditt arbetsområde blir huvudsakligen Fyrbodal.

Om du är intresserad kontakta Axel Wallström, verksamhetschef Onepartnergroup Fyrbodal, på 0729-745500 för närmare information om jobbet.

Kontaktpersoner

Axel Wallström

axel.wallstrom@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-12-20

Referensnummer

5347Sök jobbet