Lagermedarbetare till PostNord Ljungby


Vi söker nu nya kvalitativa medarbetare som vill arbeta för oss ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kommer bestå av plockning och packning på PostNords lager i Ljungby. Du kommer att få ta en viktig och ansvarsfull roll under en av handelns större händelser – Black Friday. Arbetet kommer att dra igång under vecka 47 och pågår ett par veckor. Du kommer att arbeta under skiftgång.

Din profil
Du behöver finnas tillgänglig för heltidsjobb från november till januari månad.
Vi ser gärna att du som söker är studerande eller har annan huvudsaklig sysselstättning.
Du är nyfiken, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och ansvarstagande. Har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.
Vi ser gärna att du har lagervana. Har du truckkort och truckvana så är detta meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Inför denna tjänst krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Ansök därför om ett utdrag direkt via polisens hemsida som du sedan kan ta med vid en eventuell intervju. Observera att du inte får öppna kuvertet innan du kommit på intervju, det görs tillsammans med oss.

Länk till belastningsregistret: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Rekryteringen sker löpande.
Din ansökan vill vi ha till oss så snart som möjligt via vår hemsida: www.onepartnergroup.se

Välkommen med din ansökan!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 000 medarbetare hittills verksamma på 25 orter, från Norrköping i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Sök jobbet