Lagermedarbetare till däcklager i Göteborg

Dina arbetsuppgifter
OnePartnerGroup söker för kommande uppdrag starka och arbetsglada lagermedarbetare. Uppdragsstart är i september och arbetet kommer att utföras på dagtid måndag-fredag.

Du kommer att arbeta på ett utav Göteborgs största däcklager med att sortera, plocka och packa däck ut till verkstäder. Mestadels av arbetet såsom containerlossning sker via handlossning. För dig med tidigare erfarenhet finns möjlighet att arbeta i verkstadsdelen med fälgmontering och balansering av däck.

Din profil
Till denna tjänst söker vi personer som trivs med att jobba i högt tempo, med hög arbetsmoral och god fysik då arbetet inebär tunga lyft mot uppsatta plock mål.

Krav
Truckkort

Meriterande
Erfarenhet av skjutstativs och höglyftande plocktrucks körning
B-Körkort
Tidigare erfarenhet av yrket

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-08-19

Referensnummer

4822Sök jobbet