Lagermedarbetare IT-avdelning


För kunds räkning söker vi omgående dig som vill arbeta med hantering av IT-utrustning. Verksamheten ligger ca 4 mil norr om Växjö. Tjänsten är på heltid och innebär en anställning som innebär en anställning via OnePartnerGroups konsultverksamhet. Uppdraget förväntas starta omgående och sträcker sig över nyår med möjlighet till fast tillsvidareanställning.
Kundens verksamhet är beläget 4 mil norr om Växjö och arbetar med återvinning av datorer, köper och säljer begagnad IT och hyr IT-utrustning.

Du kommer arbeta i en mycket trivsam miljö med härliga kollegor!

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer innebära upplockning av datorer, radera gammal programvara och installera ny, ta bort känslig information samt kontrollera IT-utrusning

Din profil
Vi söker dig som är noggrann och positiv som person. Det krävs inte några förkunskaper då hanteringen av IT-material sköts automatiskt. Arbetsuppgifterna innebär hantering av känsligt material och vi kräver därför ett utdrag ut belastningsregistret.

Ansök därför om ett utdrag direkt via polisens hemsida som du sedan kan ta med vid en eventuell intervju. Observera att du inte får öppna kuvertet innan du kommit på intervju, det görs tillsammans med oss.

För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ingrid Sandberg, 0470-34 98 72. Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan!
Länk till belastningsregistret: http://www.polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Blanketter/Registerutdrag/442.3.pdf

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Ingrid Sandberg

ingrid.sandberg@onepartnergroup.se

0470-34 98 72

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-26

Referensnummer

5342Sök jobbet