Lagermedarbetare för inleveransavdelning


Har du tidigare arbetat med stora produktflöden och söker nu en utvecklande lagertjänst? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu efter en erfaren lagermedarbetare uppdrag på i Kungsbacka. På inleveransen hanterar du alla leveranser som kommer in till lagret. Detta innebär ansvar för att pricka av samtliga kollin samt eventuella avvikelser. Du är även behjälplig i den dagliga driften vilket kan innefatta vanligt förekommande arbetsuppgifter inom lager såsom plock, pack och truckkörning.

Då lagret hanterar stora volymer både till privatkunder och företag är det viktigt att du är både stresstålig, noggrann och flexibel.

Arbetstider 07:00-16:00 i kundens lokaler belägna i Kungsbacka, med gångavstånd från pendeln.

Din profil
Vi söker dig som har en positiv och framåt inställning och lätt skapar god stämning bland dina arbetskamrater. Du tycker om att arbeta i grupp och tar gärna eget ansvar. Som person är du positiv, noggrann, gillar att jobba mot mål och trivs med ett högt tempo.

Då tjänsten innebär administrativt arbete såsom system-och lagersaldohantering ser vi det som en stor fördel om du tidigare arbetat med detta i olika affärssystem. Vi ser det även som högt meriterande om du har truckkort och vana av truckkörning.

För att trivas i denna roll tycker du om varierande och utmanande arbetsuppgifter med stora utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra 1500 medarbetare är vi verksamma på 30 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.

Kontaktpersoner

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-07-29

Referensnummer

4455Sök jobbet