Lagerarbetare sökes till flera kundföretag i Östergötland!


OnePartnerGroup söker nu lagerarbetare till kundföretag i Mjölby och Motala med omnejd. Som konsult arbetar du hos någon av vårat kundföretag med längre uppdrag. På OnePartnerGroup får du en trygg och säker arbetsgivare med nära kontakt till din konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Vi samarbetar med industrikunder runt om i Östergötland och just denna annons riktar sig till dig som vill jobba som lagerarbetare hos någon av våra kundföretag i Mjölby och Motala med omnejd.

Din profil
Kraven på erfarenhet och kompetens varierar mellan olika uppdrag. Vi söker dig som har truckkort och erfarenhet av truckkörning. För vissa av våra uppdrag är det mycket meriterande om du har jobbat med materialhantering inom produktion. Vi tror att med en stark vilja att utvecklas, hög arbetsmoral och stort engagemang kommer du att komma långt hos oss! Som person är du trygg i dig själv och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är en lagspelare som kan ta egna initiativ när möjlighet ges och du är mycket mån om att göra ett bra arbete.

Vi vill gärna att du får med följande punkter i ditt CV eller personliga brev:
– Om du har travers- och truckkort
– Om du har körkort och bil
– Om du kan arbeta tvåskift
– När du är tillgänglig för arbete

Sök redan idag, då våra uppdrag tillsätts löpade.

Varmt välkommen med din ansökan eller tipsa en vän! /Stefan och Anna med kollegor

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en av södra Sveriges mest expansiva aktörer inom kompetensförsörjning. I Östergötland har vi kontor i Mjölby, Motala och Linköping. OnePartnerGroup är en komplett leverantör av kompetens inom kollektiv- och tjänstemannasektorn samt transportutbildningar. Vi vet att det är människor som gör skillnaden på bra företag och fantastiska företag. Vi strävar alltid efter att vara ett företag som utvecklar kunderna genom att prioritera, motivera och utveckla personalen.

Sök jobbet