Kyltekniker till Gunnar Karlsen


Är det dags för en ny utmaning?

Just nu söker vi en engagerad och ansvarsfull kyltekniker till Gunnar Karlsen Sverige ABs serviceverksamhet i Stockholm.

Dina arbetsuppgifter
Då GK vunnit spännande avtal och expanderar är din kompetens och entusiasm viktig för att de skall kunna fortsätta arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa sin position på marknaden.

Vi söker dig som är kyltekniker och har ett intresse för hållbara lösningar och i yrket förekommande arbetsuppgifter. Dina kollegor är positiva och sociala och vi ser gärna att du är likasinnad. Du erbjuds en roll där du får jobba lösningsorienterat i nära kontakt med kunden. Du kommer få ansvar och möjlighet att arbeta självständigt med uppbackning från ett härligt team.

Din profil
Krav:
– Kylteknisk utbildning eller motsvarande.
– Certifikat för kylarbeten kategori I.
– B-körkort.

Meriterande:
– Elbehörighet minst BB1.
– Erfarenhet av kylanläggningar med ammoniak, koldioxid eller propan.

Om kunden
Gunnar Karlsen Sverige AB är ett helägt dotterbolag till GK-Gruppen med säte i Oslo, Norge. De erbjuder rådgivning och tekniska installationer för att skapa ett hälsosamt inomhusklimat i framtidens byggnader samtidigt som de bidrar till betydande energibesparingar och miljövinster. Deras lösningar baseras på ledande teknologi, ingående produktkännedom och flera årtiondens driftserfarenhet.

Serviceverksamheten i Stockholm arbetar främst med service av kommersiella fastigheter, bostäder, och industri inom el, styr & regler, kyla, ventilation, OVK och energirådgivning. På Gunnar Karlsen Sverige AB får du en nyckelroll. Din kompetens och entusiasm är viktig för att de skall kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa deras position på marknaden.

Gunnar Karlsen i Sverige är rikstäckande och har drygt 600 medarbetare och omsätter cirka 800 miljoner kronor.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från Östersund i norr till Karlskrona i söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@onepartnergroup.se

0707 65 20 95

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-30

Referensnummer

4416Sök jobbet