Kvalitets- och utvecklingsingenjör


OnePartnerGroup söker för rekrytering en kvalitets- och utvecklingsingenjör till Climator i Skövde.

Om kundföretaget
Climator skapar kundanpassade och ledande lösningar för temperaturkontroll och temperaturstabilisering inom områdena Transport, Room, Body och Equipment. Med Climators PCM-produkt ClimSel i centrum ”förflyttar de energin i tiden” och skapar specifika kundlösningar för temperaturstabil ­transport – cold chain, uppvärmning/avkylning av byggnader, personligt värme- eller köldskydd, värmeskydd för elektronik och mekanik m.m. Genom Climators know-how, materialkunnande och innovationsförmåga utvecklar de lösningar i projektform, gemensamt med kund, och utifrån varje kunds unika behov. Det gör Climator till en av de ledande aktörerna på världsmarknaden inom temperaturstabiliserade lösningar. De ger dig den temperatur du vill ha, när och där den behövs. Har du en en applikation eller en idé om en applikation – så kan de ge dig den optimala temperaturlösningen!

Dina arbetsuppgifter
Inom kvalitetsarbetet på Climator kommer du att ansvara för förvaltning och utveckling av kvalitetssystemet. Du kommer att ansvara för de externa och interna revisionerna samt leda det praktiska förbättringsarbetet i produktionens förbättringsgrupper. Arbetet innebär också att genomföra riskanalyser.
Inom utvecklingsarbetet ska du ha förmågan att skapa dig en djup kompetens i vad PCM (Phase Change Material/Fasomvandlingsmaterial) är och leda/delta i utvecklingsprojekt både internt och externt mot kunderna. Du kommer att utföra laborativt arbete och försökskörningar för att optimera PCM. Även rutinanalyser av PCM kommer att förekomma. Tjänsten innefattar mycket kontakter med myndigheter, högskolor, kunder och leverantörer.

Din profil
Personliga egenskaper

Du är en driven person som gillar att få saker gjorda, du är prestigelös och hjälper gärna till där det behövs. Du jobbar strukturerat och är noggrann. Företaget kommer att lägga stor vikt vid att personen passar in med resten av teamet.

Erfarenheter

• Relevant akademisk utbildning inom kemi eller livsmedel.
• Arbetat med internrevisioner och drivit ett praktiskt förbättringsarbete.
• Meriterande är Green belt eller liknande samt erfarenhet av certifieringar.
• Engelska är ett krav och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktionslösningar, omställning, utbildning eller HR kan du som kund räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är med våra 1 500 medarbetare hittills verksamma på ett 30-tal orter, från norr till söder. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, engagemang och erfarenhet strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern. Besök oss gärna på www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Marcus Litborn

marcus.litborn@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-09-08

Referensnummer

4723Sök jobbet