Kvalificerad montör

Om oss
EPAB är det lokala bemanningsföretaget. Vi verkar inom rekrytering, bemanning och omställning. Vi har ett gediget förflutet och stor samlad erfarenhet inom dessa områden. Vår strävan är att alltid ha de allra bästa konsulterna anställda hos oss.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med montering av en komplett produkt där det ingår mekanik, hydraulik och el.

Din profil
Du har en grundläggande teknisk utbildning. Det är ett krav att du har erfarenhet av mekanisk montering gärna med inriktning mot el och hydraulik.
Du är en driven, noggrann och självgående person som tycker om ordning och reda och tar ansvar för att ditt arbete blir rätt och bra utfört.
Som person ska du även vara serviceinriktad med god samarbetsförmåga och tekniskt intresserad.

Om vårt företag
EPAB är ett varumärke inom OnePartnerGroup en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, funktions- och logistiklösningar, utbildning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. Vi är helt sonika en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Tillsammans med våra drygt 2000 medarbetare är vi verksamma på 36 orter i Sverige. Med hjälp av vår stora lokala kännedom, erfarenhet och vårt engagemang strävar vi alltid efter att vara den lokalaste samarbetspartnern.
www.onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Magnus Svensson

Magnus.svensson@ep-ab.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Visstidsanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-19

Referensnummer

5811Sök jobbet