Kundsupportmedarbetare till Best of Brands


OM TJÄNSTEN

Best of Brands söker nu kundsupportmedarbetare som med stort engagemang brinner för att ge våra kunder den bästa tänkbara service och hjälp de behöver. På ett enkelt och effektivt sätt kommer du arbeta för att ge våra kunder en e-handels upplevelse utöver det vanliga genom ett trevligt och personligt bemötande. Med dator och telefon som dina främsta arbetsredskap kommer du att vara behjälplig med alla tänkbara problem som kan uppstå, allt från saldo, logistik- och betalningsfrågor. Du kommer även vara med och utveckla sajten genom att vara kundernas ambassadör i utvecklingsarbetet av sajten.

ARBETSUPPGIFTER

Med hög servicekänsla svara på inkommande e-mail och telefonsamtal för att lösa kundens problem på bästa sätt samt säkerställa att kunden får all information den behöver. Hjälpa till med teknisk felsökning om kunden behöver det, samt bidra till att förbättra kundsupport på ett engagerat sätt genom att komma med förbättringsförslag och idéer. Vidare är det viktigt att identifiera och rapportera buggar till våra utvecklare samt identifiera bedrägliga beteenden och skydda våra användare.

DIN PROFIL

• Vanan och förmågan att kommunicera med kunder både verbalt och i skrift
• Du är utåtriktad och har god social kompetens
• Tidigare erfarenhet av kundsupport via telefon, mail och chatt
• Du är lyhörd och lösningsorienterad inför kundens behov
• God prioriteringsförmåga samt har ett flexibelt arbetssätt
• Talar och skriver svenska obehindrat och uttrycker dig mycket väl i text
• Har ett strukturerat och noggrant arbetssätt

Vi söker dig som tillsammans med övriga teamet vill skapa så goda upplevelser för våra kunder som möjligt. Med en prestigelös, ansvarstagande och positiv attityd kommer du att få möjlighet att i en entreprenörsdriven miljö med högt tempo få vara med och utveckla Best of Brands kundsupport.

För denna rekrytering tillämpar vi löpande urval så vi tar gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta Mikael Rydholm, 036-440 90 18 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Mikael Rydholm

mikael.rydholm@onepartnergroup.se

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-26

Referensnummer

6045Sök jobbet