Kundservice- och marknadschef till Nybro Bostads AB


Nybro Bostad äger och förvaltar cirka 2000 lägenheter, ett antal serviceanläggningar, verksamhetslokaler, förskolor, garage med mera. Nybro Kommun är vår ägare och Nybro Bostads AB ingår i koncernen med moderbolaget Nybro Kommunbolag AB som även innefattar dotterbolagen AB Nybro Brunn och Nybro Elnät AB.

Om kundföretaget
Vi är en slimmad organisation med ett trettiotal anställda varav cirka ett tjugotal arbetar praktiskt med förvaltningen ute i våra områden. Stora delar hanterar vi med egen personal i arbeten med den dagliga driften men vi samarbetar även inom flera områden med externa företag. Vi är måna om att ha goda relationer med våra uppdragsgivare och hyresgäster och att skapa goda förutsättningar för våra boenden och verksamheter. Nybro Bostads AB står nu inför en stor utmaning att sammanföra bostäder och de kommunala verksamhetslokalerna till en gemensam förvaltning inom kommunen där både bredden och kompetensen skall utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Från och med årsskiftet ska samtliga fastigheter ägda av Nybro kommun förvaltas av Nybro Bostads AB. Nu tar vi nästa steg in i framtiden och söker dig som kan var med att utveckla vår kundservice- och marknadsavdelning. Avdelningen du har ansvar för har två övergripande funktioner. Den ena är kundservice med ansvar för relationen med våra hyresgäster och den tillhörande administration med allt från hyresavtal, förmedling av lägenheter, register/köer och allt som rör själva boendet, eller frågor för de förhyrda lokalerna. Den andra är att hantera marknad med digitalisering, kommunikation och marknadsföring. Du rapporterar direkt till VD och har budget-, personal och verksamhetsansvar och ingår i ledningsgruppen.

Din profil
Du har relevant högskoleutbildning med några års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och kundservice.
– Du har goda kunskaper om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande.
– Du är en god ledare och kan inspirera och se möjligheterna hos dina medarbetare.
– Du kan utveckla, initiera och driva förändrings- och utvecklingsprocesser.
– Du behärskar Office-paketet.

Tjänstgöringsort: Nybro

Nybro Bostads AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 1 oktober. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Lundberg på tel 0769-46 83 30, eller annika.lundberg@onepartnergroup.se

Kontaktpersoner

Annika Lundberg

annika.lundberg@onepartnergroup.se

0769468330

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-10-01

Referensnummer

5073Sök jobbet