Kundansvarig IT-säljare på Ricoh IT Partner


Ricoh IT-Partner är fristående företag, men samtidigt exklusiv partner till Ricoh Sverige, som erbjuder hela produkt- och tjänsteutbudet för dokumenthantering, IT-infrastruktur och AV/Videokonferens. En komplett IT-leverantör som utvecklar marknadens mest effektiva, säkra och miljömässigt hållbara IT-lösningar genom nytänkande och innovation.

Vi finns nära våra kunder och utvecklar långa kundrelationer genom en effektiv drift, bra service och snabb support. Varje trogen kund blir vår framgång.

Ricoh Sverige AB är ett ledande företag inom dokument- och informationshantering. Bolaget erbjuder heltäckande lösningar för kunders IT-miljöer med ett brett utbud av utrustning, mjukvaror, tjänster och konsultverksamhet. Bolaget har specialiserad expertis inom bland annat IT-tjänster samt utskriftshantering för kontor och produktion.

Ricoh Sverige har cirka 500 anställda i en rikstäckande organisation med verksamhet på 35 Center & IT-partners. Ricoh Sveriges totala försäljning uppgår till cirka 1 500 miljoner SEK.

Som ett led i vår utveckling söker vi nu ytterligare en säljare till Kalmar.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-säljare på Ricoh ansvarar du främst för kundrelationerna gällande IT-lösningar, men på sikt kommer du även bredda dig inom våra övriga affärsområden som dokumenthantering och konferensteknik. Du arbetar självständigt med att utveckla och skapa nya affärer i Kalmar län, och ingår i ett team av 10 säljare i sydost (Kalmar, Växjö och Karlskrona). Tillsammans med våra experter inom IT-lösningar har du stora möjligheter att utveckla vårt varumärke i regionen.

Du är placerad på vårt kontor i Kalmar men du kommer jobba i hela Kalmar län.

Din profil
Vi söker dig som har en dokumenterad erfarenhet av uppsökande verksamhet, gärna med ett brett kontaktnät i Kalmar län. Har du dessutom kunskap om branschen är det meriterande.

Förutom din bakgrund och kompetens lägger vi stort värde på dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har lätt för att bygga relationer med en strävan att etablera trovärdighet. Du samarbetar med dina kollegor för att gruppen ska uppnå önskat resultat, arbetar målinriktat och håller dig uppdaterad om verksamhetens produkter och tjänster.

Ricoh IT Partner Sydost har en värdegrund bestående av 4 värdegrundsbegrepp; Ständig förbättring, Skapa kundvärde, Bidra med din åsikt och Omtänksamhet för människor.
Vår värdegrund är skapad utifrån vårt sätt att vara och visar på vårt tankesätt, våra etiska grundvalar och principer. Vår värdegrund fungerar på så sätt som en kompass för organisationen.

Ansökan
Sista ansökningsdagen är den 23 januari, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden.

Ricoh IT Partner har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Jenni Aronsson på tel 073-3945371.

Kontaktpersoner

Jenni Aronsson

073-3945371

Anställningsform

Heltid

Varaktighet

Tillsvidareanställning

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-01-23

Referensnummer

6064Sök jobbet